Tapas: Kyllingekroketter – Croquetas de pollo
—Kyllingekødet steges
i olien, til det er gennemstegt, hvorefter det hakkes i en foodprocessor sammen med løg, persille, et helt æg
og en æggeblomme.
—Gem hviden.
—Smørret smeltes i en
gryde og derefter tilsættes melet, der svitses gyldent.
—Mælken tilsættes
under konstant omrøring og koger for svag varme i ca. 15 min.
—Gryden fjernes fra
blusset
—Kyllingefarsen
tilsættes og røres godt igennem -der krydres med salt og peber.
—Det sidste æg piskes sammen
med æggehviden.
—Kyllingefarsen formes til små
kroketter med en ske i vand
—Tilsæt hvedemel eller rasp,
hvis kroketmassen er for lind.
—Kroketterne dyppes i
æggemassen og rulles derefter i rasp
—Kroketterne steges i
fedtstoffet server es brandvarme.
—Croquetas de pollo kan
varieres i det uendelige.
—Farsen kan tilsættes friskhakkede krydderurter,
friskpresset hvidløg, fintrevet
citronskal, chili, finthakket peberfrugt eller revet ost.
—I raspen kan du med
fordel tilsætte hakkede mandler